keto activesmega888 viagra malaysia QUI SOC – Meritxell Sánchez
 • Nascuda a Barcelona fa 44 anys. Psicòloga col·legiada 12.327 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). Psicòloga General Sanitària. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (2000). Màster en Psicologia Clínica i de la Salut (2004). Terapeuta EMDR per EMDR Europe (2006). Especialista en Psicologia Perinatal i Trauma.

  Porta 21 anys desenvolupant la seva activitat professional en l'àmbit privat, principalment en l'àmbit de la psicologia clínica i la psicoteràpia d'adults, nens i adolescents. Des del 2006 ha estat responsable de Centre de Psicologia SALUS, fundat el 1999. Actualment desenvolupa la seva activitat professional com a psicoterapeuta i psicòloga perinatal a Sentits, Psicologia i Teràpia.

  En constant procés de formació i aprenentatge, durant els darrers anys s'ha format especialment en Trauma, Dol, Psicologia d'Emergències, Dissociació, Vincle, Psicologia Perinatal i Salut Primal i en noves eines i recursos psicoterapèutics com la Teràpia de Sistemes Familiars Interns, la Teràpia d'Integració del Cicle Vital, Abordatge progressiu en EMDR i Dissociació, Tractament de la Dependència Interpersonal i Trauma de vincle en Adults, Trastorns Psicosomàtics, Terapia EMDR pels Trastorns de la personalitat, etc.

   

  Tot i que la seva formació inicial va ser d'orientació cognitiu-conductual i en els últims anys s'ha format en profunditat en l'abordatge EMDR, defineix la seva metodologia de treball com a psicòloga integradora, ja que utilitza eines i tècniques de diferents enfocaments, s'adapta a les necessitats de cada persona, contempla a la persona i la seva problemàtica des d'una perspectiva bio-psico-social i integral i treballa les dificultats i els símptomes tant a nivell emocional, cognitiu, conductual, com a nivell corporal, tenint especialment en compte la teoria del vincle afectiu i seves aplicacions psicoterapèutiques.

  Facilitadora de Disciplina Positiva en famílies per l'Associació Disciplina Positiva Espanya i per la Positive Discipline Association. Imparteix tallers de disciplina positiva per a famílies.

  Cofundadora i membre d'honor de l'Associació Espanyola de Psicologia Perinatal (AEPP); membre del Grup de Treball de Psicologia Perinatal del COPC, d'EMDR Espanya, de l'Associació Catalana per a un Part Respectat (Donallum) i de El Parto es Nuestro.

  Va ser docent del Postgrau de Psicologia Perinatal: Prevenció psicosocial, promoció de la salut i models d'intervenció de la Universitat Rovira i Virgili.

  Des del 2006 fins 2016 va desenvolupar també la seva activitat professional com a tutora del Màster i Postgrau en Psicologia Clínica Infantojuvenil i del Postgrau en Teràpia Sexual i de Parella a ISEP Formació.

  És mare de dos nens, un de 4 anys i un altre de 13 anys; el seu naixement, puerperi i criança va canviar la seva vida de forma integral i va significar una revolució en tots els sentits, inclòs el professional; també és mare d'un@ nadó que no va arribar a néixer...

   

 Conozca todas las teorías. Domine todas las técnicas; pero al tocar un alma humana sea apenas otra alma humana.

Carl Jung